Flyg gyrokopter – Upplev Västkusten från ovan

Vill du lära dig flyga och bli pilot, eller bara testa och uppleva hur en gyrokopter fungerar? Gyrokopter.se erbjuder både provlektion eller fullständig utbildning som genomförs av instruktörer godkända av KSAK.

Gyrokopter är klassat som ultralätt flyg (UL). Gyrokoptern har rotor som en helikopter men fungerar delvis som ett flygplan eftersom rotorn drivs av vinden av fungerar som rund vinge. Gyrokoptern kräver en startsträcka som ett flygplan men till skillnad från ett flygplan kan vi landa på mycket kortare sträcka och i luften går det att stanna upp, snabbt svänga runt eller sjunka ner. Gyrokoptern erbjuder därför en helt annan möjlighet att uppleva världen från ovan och i våra öppna maskiner är det som att åka motorcykel genom luften.

Provlektion

En provlektion kostar 1800 kr och omfattar 30 min genomgång på marken av hur en gyrokopter fungerar och därefter 30-40 min flygtid där du själv får möjlighet att spaka. Bestämmer du dig för att gå vidare och utbilda dig hos oss räknas provlektionen in i dina utbildningstimmar.
Flygningen utgår ifrån Västkustens Gyrokopterklubb / Uddevalla Rörkärr 

Presentkort

Har du en god vän som har pilotdrömmar eller som du vill överraska med en upplevelse utöver det vanliga så går det utmärkt att beställa ett presentkort. Detta görs i samband när du bokar tid.
Ange namn på personen som ska flyga i kommentarsfältet så skickar vi ett dokument som du kan skriva ut och lämna som ett presentkort (OBSERVERA! att detta inte är ett värdebevis då betalning alltid görs efter flygning)30-74

Här bokar du tid för en provlektion.

Nedan datum och tider finns tillgängliga. Efter bokningen så kommer du att få ett mail med mer information. Betalning görs efter flygning och går bra med Swich.

KalenderDitt telefonnummer:

Ditt namn:

Din e-post:

Kommentarer/Frågor:

Ange säkerhetskod
security code
Säkerhetskod (små bokstäver)