MTOsport 2017 – pure freedom​

MTOsport är sedan länge lika med känslan av total frihet och gränslöst äventyr. Modellen har nu utvecklats till fulländning då den har byggts om från grunden. Genom att gifta ihop innovation med utmärkt design lyfter sig nya MTOsport modell 2017 över mängden. Design, funktion och komfort i perfekt kombination tillsammans med bibehållen karaktär och enastående flygkänsla innebär att nya MTOsport 2017 höjer nivån och skapar en ny standard.

Banbrytande design

Ett år efter lanseringen, i april 2018, fick MTOsport 2017 pris för sin banbrytande design i form av utmärkelsen the Red Dot: Best of the Best. Totalt deltog 6300 produkter från 59 länder i 2018 års tävling och endast 1% av dessa fick denna högsta utmärkelse.

”Att vinna the Red Dot: Best of the Best är ett välförtjänt erkännande av excellent design. De belönade produkterna karaktäriseras alla av en innovativ kombination av estetik och funktion. Det faktum att ett så litet antal av deltagarna erhåller den högsta utmärkelsen är ett bevis för de rigorösa bedömningskriterier som ligger till grund för tävlingen. Jag vill verkligen gratulera alla vinnarna för deras framgång” säger professor Peter Zec, grundare och CEO av the Red Dot Award.

Vi på AutoGyro är stolta, glada och hedrade över detta bevis på vårt arbete.